четвртак, 19. септембар 2019.

Плетени комплет „Пахуља“


Плетени комплет „Пахуља“: капа и кружни шал
Материјал: вуница (25% вуна, 75% акрил), гомбица од вештачког крзна
Величина: За старији узраст деце и одрасле
Одржавање: ручно прање, сушење водоравноНема коментара:

Постави коментар